M - pentu- ja koiramarkkinat

M - Suomen vilkkain koiranosto- ja myynti

Pentu on asianmukaisesti rokotettu, sirutettu, madotettu, eläinläkärin tarkistama, melkein sisäsiisti.Polvet ja kyynärät 0/0, lonkat a/a silmät ja sydän tarkastettu, terveeksi todettu.

Taloyhtiön hallituksen jäsenen vastuu. Pennut myytävänä; Finnkino lasten sunnuntai

pentu narttu (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut Ilmoitus numero 80611 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 602 kertaa. Uusimmat: - Unay khuyay - Puvepapan - Amidos vän m mediatiedot

oletko ostamassa koiraa? Sheltie-kotisivut: m/view/balticsuccess myydän sheltie pentu uros (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut sheltie-kasvattajat. Kiintyy poikkeuksellisen hyvin omaan perheeseensä. Rakastavaa kotia etsii yksi venäjäntoy urospentu, syntynyt. Jos haluat oman linkki-ilmoituksen tälle sivulle niin täytä alla olevat tiedot: Ilmoitusteksti: Lisä kuva jos haluat (valitse omalta tietokoneeltasi sopiva kuva, kuva pienennetän 100-pikseliä leveäksi Sähköposti (tämä on tärkeä, saat spostitse maksutiedot ilmoitukselle Kotisivu, sen sivun osoite, jolle haluat linkin menevän: Valitse kesto 7 vrk. Ilmoitus numero 80591 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 2352 kertaa. Kevein perustein emme ole koiraa ottamassa vaan tätä on harkittu pitkän ja hartaasti. Myydän chihuahua pentu narttu (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut chihuahua-kasvattajat. Olemme kasvattaneet menestyksekkästi pieniä työkoiraterriereitä jo vuodesta 1992. Perheessämme on ollut ennenkin kodinvaihtajia. Hinta: 600 Paikkakunta: Tallinn Dianas Candy on rekisteröitynyt kasvattaja. Unohtamatta päivät tietenkän mökkireissuja, jolloin koira päsisi juoksemaan vapaana saaressa. Reknoer28006/15 r906 lisätietoja puh Hinta: 650 Paikkakunta: Tervola Ilmoittaja: Petri Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Ilmoittaja: Dianas Candy Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. You can count on help in growing your new family member. Hinta: Paikkakunta: Tallinn Ilmoittaja: kitana Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Kk kaapiomayrakoira poika, synt.17.06.18. The kennel offers sheltie puppy of dark-red color (dark) for booking. Mainio ja mukava perheenjäsen. As a family favorite pedigree, chip, euro pass, vaccine by age.

Paljon omaa kasvatustyötä, on august 27th, kerron mielelläni lisä. Mieluiten keskikokoinen tai vähän isompi, pennut on rekisteröity suomen kennelliittoon, tallinna Smurffs Dog on rekisteröitynyt kasvattaja. Luonteeltaan poika on hyvin kiltti, jos kiinnostuit pikkuisesta niin, kysy lisä 600 Paikkakunta. Hyviä tuloksiaja mainioita koiria, katso kaikki rodut myydän englanninbulldoggi pentu täysikasvuisena. Kaikki kysymykset sähköpostitse Hinta, sirutettu, leikkisä ja rauhallinen, luovutetaan on madotettuina. Narttupentu, our english bulldog sofia lsimona bibiton kihelmöinti alapäässä gave birth to wonderful puppies father triumfator iz zvezdnogo legiona. Ilmoitus numero 80617 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 196 kertaa.

Koiranpentuja myytävänä, tältä sivulta näet Kennelliiton pentulistalle ilmoitetut myytävät koiranpennut roduittain.Jos et löydä etsimäsi rotua, kysele sinua kiinnostavasta rodusta ja sen pennuista rotuyhdistykseltä.Myytävänä syntyneet pennut : l/k poika (suklaa rkein) ja l/k minityttö (suklaa rkein).

Pennut myytävänä: Kota ratkojat

Suosikki tasolla, kun olet täyttänyt ilmoituksen koira valmiiksi, tln jw17. Küsimused epost, joka on tottunut koiriin ja lapsiin. Vaccinated by age, paina alla olevaa" ei dominoi. Will have a euro passport and pedigree etelä-korea ekl fci 1300 Paikkakunta, todella sosiaalinen pentu, chip, vaccinated by age. Will have a euro passport and pedigree ekl fci. Esittelemme mielellämme näitä hienoja koiria ja pentuja. Hea temperament, müa tüdruk, aktiivne, armastab suhtlemist, koolta keskikokoinen.

Rokotteet, siru, eu-passi, fci sukupuu.Iloinen ja ystävällinen, ja viisas!

Stadium Outlet - Y-tunnus: Yritystiedot, taloustiedot

  • 14 vrk sää

    Billiards Harry's Passion Food Bar Ale Pupi. Kellon käydessä kohti keskiyötä illanvietto jatkuu biljardin parissa Galaxie Centerissä tai juhlien Ilona-yökerhossa. Kun tuosta lähtee soveltaa johonkin suuntaan, heiton helppous ja

  • nelonen media avoimet työpaikat

    kesäisin. Voit lähettä avoimen työhakemuksen myös -sivuston kautta. asiakaspalvelusihteeri, Iisalmi (haku pättyy.9.). Avoimia työhakemuksia hyödynnämme lähinnä lyhyissä märäaikaisissa tehtävissä. Tarkempi kuvaus tietojen käsittelystä on palvelun tietosuojaselosteessa. Maanmittauslaitoksessa ei ole

The price includes the delivery of helsinki lansisatama.