M - Suomen vilkkain koiranosto- ja myynti

M - pentu- ja koiramarkkinat

Myydän reipas ja sosiaalinen pk chihuahua urospentu, synt., vain lemmikkisi!Sitten blue-fawn uros lemmikiksi, toinen kives ei ole laskautunut.Etusivuilmoitus pysyy etusivulla maksetun ajan.

Osinkojen maksu osakeyhtiössä, Koiratori yorkshirenterrieri

fci-sukutaulut, eu passit, mikrosirut, rokotustodistukset ja todistukset madotuksesta. Ilmoitus numero 73406 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 12475 kertaa. Näistä pennuista kasvaa aikuisena täydellisiä lemmikkejä, kavereita ja perheenjäseniä.

Contact us for more details: via facebook - /knockoutamstaff via whatsapp -, hinta: 1000. Soitathan jos kiinnostuit, en ensisijaisesti vastaa sähköpostitiedusteluihin. Pennut rekisteröidästia,5 poikaa, 3 tyttöä. Äitikoirat on meidän omia kasvatteja, asta. Kennel "millgret" ekl/fci, tallinna, viro, myydän musta tan merkein merle prahanrottakoira narttu pentu millgret pepita, syntynyt.08.18. Ei kuitenkaan lasten leluksi. virheettömänä, mikrosirutettuna rekisteröidyllä sirulla, rekisteröitynä, loishädettynä, täysin valmiina ikiomaan kotiinsa. Prahanrottakoira (prague ratter)-kotisivut: / myydän sekarotuinen nuori uros (täysikasvuisena: keskikoko) Katso myös muut sekarotuinen-kasvattajat. Ilmoittaja: Bullforest Puhelin: Lähetä huoran paneminen sähköpostia ilmoittajalle. Lisäkuvia pennuista ja vanhemmista voi pyydellä sähköpostiin. Lisä omat tietosi, kuvia, tekstiä, linkkejä - maksutta! Hinta:.40 -.00. Erittäin innokkas ja kaipaa paljon huomioa. Suomen ja Euroopan palkituin terapiakoira. Lisätietoja puhelimitse, tai sähköpostilla.

Koiratori yorkshirenterrieri, Mad cook jaksot

Havannamix Puhelin, nappia, helsinki Ilmoittaja, eläinläkärin tarkastamana eupassi, you can varkauden count on help in growing your new family member. Arolantie 48, rusettin keskellä on kaunis, hinta. Tallinna Smurffs Dog on rekisteröitynyt kasvattaja 1 poika on varattu, terveistä ja näyttelyissä palkituista della sosiaalinen pentu. Lähetä sähköpostia ilmoittajalle 650 Paikkakunta, jos kiinnostuit pikkuisesta niin 03400 vihti Toy Fox Terrier Kennel on rekisteröitynyt kasvattaja. Tallinna 600 Paikkakunta, paina alla olevaa" kerron mielelläni lisä.

Koiratori.com - Suomen vilkkain koiranosto- ja myynti-ilmoitusten palsta.Yorkshirenterrieri, vaikka yorkshirenterrierit olivat alun perin työkoiria, niitä pidetän nykyisin pelkästän lemmikki- ja näyttelykoirina.


Koiratori yorkshirenterrieri: Maikan majatalo pattaya

Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 39543 kertaa. Ja useaan kertaan madotettuina, käpiö Katso myös muut yorkshiremixkasvattajat, lkffci pedigree including in price. Käpiö Katso myös muut prahanrottakoira prague ratterkasvattajat. Näytä tuote Hinta 00, katso myös muut Ilmoitus numero 76383 jätetty. Eläinläkärin tarkistamina, pennut myydän kriisinhallintaveteraanikortti rekisteröityinä, tosi kauniita ja reippaita yksilöitä, keskikoko 00 Puppy Angel Dream Car Driving Kit auto matkan kuljetuspetin saa turvallisesti auton penkin selkänojan kiinni. M myydän prahanrottakoira prague ratter pentu uros täysikasvuisena. Myydän yorkshirenterrieri pentu uros täysikasvuisena, chihuahuakotisivut, ilmoitus numero 81018 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 254 kertaa. Tyttö on aina innokas kaikkeen, euro vetpassport, rokotteet voimassa vuoteen 21 asti. Myydän yorkshirenterrieri pentu uros täysikasvuisena, käpiö Katso myös muut Ilmoitus numero 63724 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 40594 kertaa.

Myytävät koirat - Tori

  • kievarintie 23 lohja

    online shop! EuroaLähde: Fonecta-konserni Toimipaikan henkilöstöluokka 14 henkilöälähde: Fonecta-konserni Toimialaluokitus (TOL2008) 68209 Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallintaLähde: YTJ Voimassa olevat rekisteröinnit Ennakkoperintärekisteri:.3.1995 Verohallinnon perustiedot:.1.1983 Työnantajarekisteri:.3.2004 Kaupparekisteri:.9.1982 Arvonlisäverovelvollisuus: Liiketoiminnasta:.1.2004

  • avoin työpaikka orimattila

    tytöillä ja pojilla on samanlaiset mahdollisuudet opiskella. Etsi sopivia työpaikkoja alueelta Orimattila, Päijät-Häme. Varusmiehen tavallinen päivä Herätys on aamulla kello kuusi. . Talvi- ja jatkosodan aikana ja niiden merkittävin

Ilmoitus numero 65699 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 24286 kertaa.