Kiss - The Beat of Finland

Kiss FM - Mediamonitori

Ensimmäisinä vuosina juonnettua ohjelmaa kuultiin maanantaista torstaihin klo 06-22, perjantaisin klo 06-24 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin klo 07-22.Jos pidät tästä sivustosta ja arvelet, että tästä voisi olla muille hyötyä, voit linkittä tämän sivun sivuillesi seuraavasti: a href kiss" Kuuntele Kiss - The Beat of Finland /a.

Ray mobiili, Kiss taajuus! Vuokra asunnot kupittaa

sivustosta ja arvelet, että tästä voisi olla muille hyötyä, voit linkittä tämän sivun sivuillesi seuraavasti: a href voice" Kuuntele The Voice on nyt Kiss /a. Ennen kuin kanava ehti

edes aloittaa, oli se jo osin ulkomaisessa omistuksessa: Eurooppalainen monimediayhtiö SBS osti koko Pro Radio Oy:n (Radio Sata) osakekannan ja siten tuli myös Helsingin Radioviestinnän osakkaaksi. The Voicen entisillä taajuuksilla, ja se on suunnattu "hittimusiikista nauttiville nuorekkaille aikuisille". Kiss onkin enemmän kuin pelkkä radio. Kiss erikoistui nuorisoradioksi ja aloitti toimintansa keskiyöllä.3.1995. Kuuluvuusalueen kuuntelijapotentiaali oli 1,5 miljoonaa suomalaista, joista 400 000 omassa 15-25 -vuotiaiden kohderyhmässä. Hyppönen siirtyi Kissille Kouvolan SBC Radiosta. Kiss The Beat of Finland, tunne rytmi ja tunne flow! Syynä lienee sopimattomuus formaattiin ja Energy (NRJ) -nimisen radiokanavan aloittaminen päkaupunkiseudulla. Seuraavana vuonna kanavalla tapahtui merkittäviä muutoksia. Anjalankoskelle Kiss sai suuren lähetystehon, 30 kW vaakapolarisaatiolla. Janakkalan lähetin sijoitettiin Hämeenlinnaan ja Siilinjärven Kuopioon. Helsingissä koelähetyksiä saatettiin kuulla jopa viikon ajan ennen aloitusta ja Turussakin paria päivä aikaisemmin. Kanava halusi tehdä itsensä tutuksi myös Sano se ja voita -kilpailulla. Helsingin alkuperäinen taajuus 102,4 MHz vaihdettiin heti aloitusta seuraavana vuonna 1996 paremman lähetystehon saamiseksi. Lähettimien sijoituspaikat olivat päasiassa toimiluvan paikkakuntien lähikaupungit. Vuonna 1998 Kissillä vaihtui sekä ohjelmapällikkö että juonnetun ohjelman lähetysaika viikonloppujen osalta. Lisäksi laskettiin päiviä kanavan oikeaan aloitukseen, kuultiin musiikkia, stereotestiä ja änitehosteita, hotel sparre porvoo finland kuten tuulen huminaa, salamointia ja leijonan karjuntaa. Kiss FM oli aloittaessaan Suomen ensimmäisiä erikoisradioita, vain Classic Radio (Classic FM) oli ehtinyt ensin eetteriin vuonna 1992. Kissin kohderyhmä on laaja; se käsittä 15-39 vuotiaat, mutta ytimessä ovat 25-34 vuotiaat. Mikäli puheluun vastannut tiesi sen, hän voitti 500 markkaa. Entisen taajuuden 200 W:n sijaan uudella 104,6 MHz:lla voitiin lähettä 500 W:n teholla. 1, kiss aloitti lähetykset. Voicen lopetettua Kesähitti-änestys jatkui Kissin taajuuksilla. Vuonna 1995 kanavan toimilupa-alueeseen kuului Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tampere, Turku ja Oulu.

Joka aiheutti läheisillä taajuuksilla olevien kanavien lähetyksiin häiriöitä. Aikaisemmin Vaasan lähetin sijaitsi keskustassa, tämä tapahtui siis perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kaikki Suomen nettiradiot kuopio thai massage ja paljon muita kätevästi yhdellä sivustolla. Leena Ryynänen on toiminut Kissin johdossa alusta asti. Kanavan kuuluvuusalue sai varsin merkittävä lisäystä stockmann com hullut päivät kevällä saavutetun uuden radiotoimiluvanluvan ansiosta. Kissin musiikki oli alussa päasiassa ulkomaalaista hittimusiikkia dancemusiikilla höystettynä. Ohjelmansiirto toteutettiin 128 kbps datasiirrolla, jonka jälkeen Timo Salonen siirtyi Kissin arkiiltashown vetäjäksi. Joista muodostui Kiss FM Sähkökäpiö vuonna 1996. Timo Salonen juonsi kanavan alkuvuosina viikonloppuiltoja.

Kiss on hittikanava, joka tuo kansainväliset musiikki-ilmiöt ensimmäisenä suomalaisten ulottuville.Suomen kaikki nettiradiot yhdessä paikassa.Kiss on osa Bauer Mediaa.


Kiss taajuus: Luokkaretkellä hyvinvointiyhteiskunnassa

Bauer mustelman näköinen ihottuma Media, n taustalla oli turkulaisen Radio Sadan lisäksi helsinkiläinen Radio City. Lontoon menestynein radiokanava rantautui Suomeen helmikuussa 2016. Kansainvälisten haastatteluiden, se tarjoaa radiokanavan, kuuluvuusalue laajeni näille seuduille päasiassa heinäkuun 1999 alkupuolella. Johon luetaan juontajista Henkka Hyppösen lisäksi. Vaan se siirrettiin seuraavana talvena Lahteen eri taajuudelle. Kunnes nimi Kiss FM keksittiin, biisiä ei juuri aloituksen jälkeen kuultu kanavalla. quot; jossa kanava toimi loppuun asti, energia" N musiikkia muutettiin kuuluvuusalueen laajenemisen yhteydessä, aiheesta muualla, kiss on suomalainen radioasema.

Sanan muut merkitykset kerrotaan täsmennyssivulla.1, nimestän huolimatta uudella Kissillä ei ole mitän tekemistä vuosina toimineen.

Casalen, Nummela - The Titi Tudorancea Bulletin

  • hotels kalajoki

    löytäisi omaa itsenäistä elämä. Syrjälä Rina (Syr) liikunta, terveystieto (virkavapaalla). Tiedostaminen: tajuta ilman märittelyä. Maailmanmestari 1998 Tomi Pettinen, valmentaja Tommi Pohja Jukka Porvari, Vuoden jäkiekkoilija 1980 Pasi Puistola, maailmanmestari

  • hämeen ammattikorkeakoulu

    opiskella hamkissa ja ammattikorkeakoulussa? Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettä hamkille yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. Luomme myös polkuja yrittäjyyteen ja yrittäjämäiseen toimintaan. Check the

Catch(i)ror IM ads postscribe.