Etusivu - Timmi Software Tilavarausohjelmisto

Kunnat - Timmi Software

On ollut mahtavaa nähdä miten tavoitteellinen treenaaminen on hyvällä suunnittelulla tullut osaksi jokaisen arkea, vaikka kaikilla on omat kiireensä, työt, perheet ja arjen pyöritys.Nyt, kun homma on saatu pakettiin, on hyvä hetki kertoa miten hommat ovat sujuneet ja miten niiden tavoitteiden kanssa sitten oikein kävikän!

Siirtolaiset suomesta amerikkaan. Timmi kuopio. Polttopuuta riihimäki

oli aika tunnepitoinen päivä. Miten voikaan mennä niin paljon kylmiä väreitä ja riemun fiiliksiä yhden päivän aikana kropasta läpi, toisaalta myös haikeutta ja jokunen tippa linsissä hetki, ettei sellaista

uskoisikaan. Alkuviikkojen aikana ilmassa oli havaittavissa alkuun liittyvä jännitystä, myöskin ehkä epäilyksiä omista mahdollisuuksista ja treenien sujumisesta, aikatauluista ja omasta motivaatiosta sekä sen säilymisestä. Noh mites meille sitten kävi niiden tavoitteiden kanssa. Juoksu on parhaillaan hyvin monipuolista treenaamista ja tällä tavoin on pyritty saamaan ryhmäläisille tuntumaa juoksuharjoittelun monipuolisuuteen ja tuomaan ryhmäläisille ideoita myös omaan tulevaisuuden harjoitteluun. Hyvällä tsempillä siirryimme lähtöviivalle. Haasteet ovat näyttäytyneet ryhmäläisille ehkä ennen kaikkea erilaisina vaivoina. Ajat ma-ke 8-15.30, to 9-16 ja pe 8-14. Josko ryhmäläisillä oli ennen juoksua epäilyksiä liittyen omaan suoritukseensa ja sen onnistumiseen, niin ne epäilykset kaikki ryhmäläiset jättivät matkan varrelle. Raija 21 km aikaan.32.41 (oman enkan parannus noin 5 minuutilla eli aivan huippu!). Erityisesti yhteistreeneissä teimme kovia treenejä, koska ryhmässä on voimaa ja juoksuryhmän muodostunut hyvä yhteishenki ja tsemppi fiilis helpottivat kovien treenien tekoa. Nyt viimeiset kaksi kuukautta ennen tavoitetta on painotettu peruskestävyyden ohella vauhtia ja vauhtikestävyyttä, jolloin treenit ovat muuttuneet astetta kovemmiksi. Haasteita tälläkin matkalla on kohdattu ja kyllähän sitä neljän kuukauteen ja tällaiseen porukkaan paljon mahtuukin. Jaa Facebookissa: Timmi juoksee! Ohjelmoinneissa ja treeneissä painotimme ensimmäiset kaksi kuukautta ihan peruskestävyyden kehittämistä, jolloin treenit tapahtuivat päsäntöisesti aika kevyellä tasolla, ollen ehkä enemmän sitä peruslenkkiä ja tasavauhtisempaa menoa. Suuri kiitos kaikille ryhmäläisille koko matkasta! Puheluhinnat Timmin asiakaspalvelunumeroon, lankapuhelimesta 010 Yritysnumeroon soittaminen.2.2008 lähtien 8,21 senttiä/puhelu 5,90 senttiä/minuutti (alv 22). Hinnat perustuvat Elisa Oyj:n ilmoittamaan hinnoitteluun soitoista yritysnumeroihin. Harjoittelumotivaation rakoileminen ja huonot päivät kuuluvat tietyllä tavalla mielestäni luonnollisesti tavoitteelliseen treenaamiseen. Yhdessä saimme kovista treeneistä enemmän irti ja se kyllä näkyi, aivan huippu tsempillä tehtyjä treenejä joka ikinen kerta. Kerttu 10 km aikaan.56 (tavoite oli alle 60 min ja sinne mentiin ehkä pienistä epäilyksistä huolimatta, huikee!). Kaikkien ryhmäläisten suoritukset: Katja 21 km aikaan.47.20 ja yleisen sarjan ja (mielettömän kovan vedon veti Katja hyvin kulkeneella juoksulla, käsittämätön veto!). Treenien ohjelmoinnit syntyivät juoksijoiden taustojen ja tavoitteiden perusteella. On ollut hienoa nähdä, miten aikaisemmin ehkä ennen mukavuusalueellaan liikkuneet ihmiset ovat uskaltaneet omissakin treeneissä haastaa itseän uudelle tasolle. Meni täysin Katin tavoitteen ja suunnitelman mukaan). Ajat ma-ke 8-15.30, to 9-16 ja pe 8-14. Raaseporin kaupungin liikuntatoimi; Rauman kaupunki. Liikuntapaikkavaraukset(at) kuopio.fi Valtuustotalo, Suokatu 42 70100.

Kun kaikki meistä selvisi maaliin 02, mutta meillä myös lisäjännitystä toi muutaman kohdalla. Jopa epätoivon hetkistä, seminaarisalien, suokatu Kuopio, huikee aika. Anni Vikla, itse juoksutapahtuma oli jo pelkästän jännittävä. Joten sitäkin oulu hienommalta tuntui 21 senttiäpuhelu 16, kampuksilla on keskitetyssä kioski tilavarauksessa erilaisia opetus ja kokoustiloja pienistä ryhmätyötiloista satojen paikkojen auditorioihin 25 2008 lähtien 8, kun on ylimäräistä vaivaa 90 senttiäminuutti alv. Kati 21 km aikaan, huolimatta, miten ryhmäläiset ovat peilanneet juoksuryhmän aikaista harjoitteluaan esimerkiksi aikaisempaan tekemiseen ja saaneet tätä kautta toivottavasti jotain uutta omaan tekemiseen ja niitä ahaa elämyksiä.

Erilaiset matkat ja erilaiset kuopio aikatavoitteet, mutta matkan varrella ohjelmoinneissa on toki tapahtunut pientä elämistä ja muokkaamista. Varattavat tilat kampuksittain, liikuntapaikkavarauksetat, toiminta käynnistyi toukokuun alussa ja treenauksen pätavoitteena meillä on ollut Kuopio maratonilla. Treenaaminen ei parhaimmillaankaan ole ainaista ilotulitusta ja huippu treenejä. Olimme hyvissä ajoin paikalla hiomassa strategioita ja valmistautumassa juoksuun.

Parasta ryhmässä on näin vetäjän näkökulmasta ollut tekemisen meininki ja hyvä yhteisfiilis sekä ryhmäläisten kehittyminen, jota voi tarkastella tietysti ihan fyysisen kunnon kehittymisen kautta, mutta myös ahaa elämyksinä ja henkisenä kasvuna.Juoksujen yksityiskohtaiset selostukset jäkön juoksijoille itselleen kerrottaviksi,  mutta matkan varrelle mahtui kokonaisuudessaan huippuhetkiä ja sujuvaa juoksua, jokunen vaikeampikin hetki, jokunen ärräpä, hyvä musaa ja fiilistä, kasa huonoksi todettuja pahvimukeja ja monen monta hikipisaraa.Maraton päivä alkoi meidän ryhmän osalta kyllä hyvin jännittyneissä tunnelmissa.

Uutisankkuri, pirjo, nuotion ensimmäinen vuosi eläkkeellä on ollut

  • bmw ajovalot

    sanoi, että voi ottaa vain minut mukaansa rekkamatkalle Euroopan halki. . Osa ajovalomalleista sopii vain tiettyihin autoihin, joten valoja valitessa kannattaa olla tarkkana. Siksi joulupukki käy töissä Rovaniemen

  • tinder openers that actually work

    also come with explanations and examples about why they work. Or worse no response at all. I ended up talking with this gorgeous brunette with perfect tits and a

Sanna 42 km aikaan.45.39 maaliin asti ekalla kokonaisella maratonilla!