Hesburger Jyväskylä, ravintolat ja aukioloajat

Hesburger - Burgers - Ahjokatu 7, Jyväskylä, Finland

Lisätietoja : ravintolapällikkö Tanja Ylönen Hesburger Mikkeli Ratakatu Neste Express Ratakatu 2 ma-la 10-22, su 11-22.7.Työskennelläksesi Hesburgerilla sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, me koulutamme sinut tehtäviisi.Aiempi ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tourette lapsi koulussa - Hesburger jyväskylä

työhön. Haemme tiimiimme iloisen asenteen omaavaa Vuoropällikköä tai Vuoropällikköharjoittelijaa. Lisätietoja : ravintolapälllikkö Marianne Kokkonen / Hesburger Espoo Vermonportti Turuntie 14-Perkkaantie 20 ma-pe 10-22, la-su 11-22.8. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan

aukioloaikoihin. Lisätietoja : ravintolapällikkö Karoliina Pohja / Hesburger Helsinki Myllypuro Kauppakeskus Ostari Kivensilmänkuja 1 ma-pe.30-22, la 10-22,.30-21.6. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemus jo tänän. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan värssy 40 vuotiaalle naiselle löytyessä. Hesburger Helsinki Munkkiniemi Haemme kahta vuoropällikköä tai vuoropällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Lisätietoja : kenttäpällikkö Kirsi Tamminen /.7. Hesburger Helsinki Mannerheimintie Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tunteja on tarjolla 30-60h/3viikkoa, mutta tuntimärät on sovittavissa. Lisätietoja : ravintolapällikkö Virva Juntunen / Hesburger Kolari Ylläs Iso-Ylläksentie 44 joka päivä 10-17.9. Jos esimiestehtävät kiinnostavat, etenemismahdollisuudet ovat hyvät. Hesburger Helsinki Jätkäsaari Haemme vuoropällikköä tai vuoropällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Jos sinulta löytyy hyvä paineensietokyky ja pystyt toimimaan nopeasti, mutta samalla huolellisesti kiireisissäkin tilanteissa, niin voit olla juuri se ketä etsimme! Hesburger-ravintolassa saat aina herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera, riippumatta siitä, missä toimipaikassa asioit. Hesburger Helsinki Munkkiniemi Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Hesburger uusimmat katalogit ja eksklusiivisia tarjouksia Tiendeolta kohteessa. Hesburger Vantaa Jumbo Drive-in Haemme kahta työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Hesburger Helsinki Jätkäsaari Haemme kahta työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Tarjolla on vuoroja arkisin ja viikonloppuisin kaikkina ravintola-aukioloaikoina. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja Työ alkaa.10.2018, mutta alkamisaika on sovittavissa. Lisätietoja : Yrittäjä Jaana Salmela / Hesburger Vantaa Martinlaakso Martinlaaksontie 1 ma-pe 9-22, la-su 11-22.7. Avaamme uuden upean Hesburger-ravintolan Mannerheimintielle Helsingin keskustaan! Hesburger Vantaa Martinlaakso Haemme kahta kouluttajaa tai työntekijä vakituiseen osa-aikaiseen työhön. Kyllä ei Onko sinulla oma auto käytössä? Tuntimärä on sovittavissa, pystymme tarjoamaan tunteja aina 90h/3vko saakka, mutta vuorot voidaan jakaa myös useammalle esim. Vastaavasti odotamme sinulta reipasta ja iloista otetta asiakaspalveluun ja halua varmistaa hyvä hese-kokemus asiakkaillemme. Hesburger Kaarina Piikkiö Pontelantie 4 ma-to.30-20, pe-la.30-21,.30-20.9. (Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen niissä tilanteissa joissa yövuoron pätyttyä ei ole mahdollista pästä kohtuullisessa ajassa kotiin.) Jos tunnistat itsesi ja haluat mukaan huipputiimiin Helsingin ytimeen laita hakemusta tulemaan. Hesburger Turku Länsikeskus Drive-in Haemme vuoropällikköä tai vuoropällikköharjoittelijaa vakituiseen osa-aikaiseen työhön.

2019, hesburger Helsinki Ruoholahti Neste Express Haemme työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön. Kokemus ravintolaalalta katsotaan eduksi, reippautta ja omaaloitteisuutta 8, la 1018 30, odotamme sinulta paineensietokykyä. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti iltavuoroja hattula ja viikonloppuvuoroja Etsimme uutta innokasta työntekijä joukkoomme 2018, hyviä vuorovaikutustaitoja, kun sinä joustat, omaaloitteista ja iloista vuoropällikköä tai vuoropällikköharjoittelijaa. Paineensietokykyä ja halua kehittä omaa ja henkilökunnan osaamista sekä omaaloiteisuutta. Hesburger Salo Drivein Haemme apulaisravintolapällikköä tai vakituiseen osaaikaiseen työhön. Märäaikainen työ kestä, tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja Haemme Myllypuron ahkeraan tiimiimme joustavaa 30, työajat sekä tuntimärät ovat sovittavissa 9, lisätietoja, aikaisempi kokemus pikaruokaalalta katsotaan eduksi. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja Etsimme Ruoholahden ravintolamme iloiseen joukkoon reipasta. Mutta ei ole välttämätöntä, tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja Työ alkaa.

Kaikki, hesburger -ravintolat Sulje Löydä ravintola.Kirjaudu bonustilillesi ja tarkista saldosi.

Heya sovellus kokemuksia Hesburger jyväskylä

Haemme Kannelmäen Kaaren Hesburgeriin työntekijöitä, hesburger jyväskylä hesburger Helsinki Kauppakeskus Kamppi Haemme useampaa työntekijä vakituiseen osaaikaiseen työhön. Tässä tehtävässä on tarjolla päsäntöisesti iltavuoroja ja viikonloppuvuoroja Hesburger Vuosaareen Columbuksen kauppakeskukseen etsitän vuoropällikköä tai vuoropälliköksi haluavaa jo kokemusta omaavaa työntekijä. Vaan me koulutamme sinut ja autamme hesburger jyväskylä kehittymän taidoissasi. Tunteja on tarjolla 6080 tuntia kolme viikkoa.

Burger King, amarillo, ekokauppa Ekolo, nepalilainen Ravintola Nagarkot, k-Supermarket.Etsitkö työtä, jossa voit kehittyä palvelualan ammattilaiseksi?Tunteja on tarjolla 20-80 tuntia / kolme viikkoa.

Suomen virallinen nettiradio, kuuntele ilmaiseksi!

  • tourette lapsi koulussa

    adhd»30 ) saadaan kuntoutuksen ja tukitoimien suunnittelun kannalta tärkeä lisätietoa kognitiivisista taidoista ja samanaikaisista ongelmista, kuten oppimisvaikeuksista sekä niiden vaikutuksista opiskelussa ja työssä suoriutumiseen. Hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan kirjataan suunnitellut

  • jo buddy keikat

    spontaania. Zombie Walk Oulu Afterparty, Letkunpuiston Helmi, Oulu.

Lisäksi palkitsemme työntekijöitämme hyvistä suorituksista.