Kirjasto - Siilinj rven kunnankirjasto

Verkkokirjastoon kirjautuminen - kirjasto

Jatka lukemista.8.2018, marko Kosonen, syksyä pukkaa, ja sehän tarkoittaa tietenkin sitä, että kirjasto palvelee jälleen myös lauantaisin.työpajoissa on hypätty oppilaiden kanssa kirjan Jatka lukemista.11.2017 Maija Parviainen Osallistu suureen lukuseikkailuun lasten- ja nuortenosastolla marras-joulukuun aikana ja suosittele omaa lempikirjaasi!

Viesti englanniksi - Kirjasto siilinjärvi

Jatka lukemista Marko Kosonen Maksut ja käyttösännöt muuttuivat alkaen. Muutoin aukiolot ovat päkirjastossa vanhat tutut: ma-pe.00-19.00, juhlapyhien aattoina.00-15.00. Tunnelma oli kaikin puolin lämmin, Jatka lukemista.5.2018, maija Parviainen, kirjasto siirtyy

toukokuussa kesäaukioloaikoihin, joten päkirjasto on suljettu lauantaisin. Onko pori sinulla ylimäräisiä tarpeettomia neulelankoja? Automaatteja on kaksi, yksi Jatka lukemista Maija Parviainen Päkirjaston lasten- ja nuortenosastolla on kirjanäyttely suomalaisista nuortenkirjoista. Oli ennätysyleisö, kun arviolta 70 lasta istui kuuntelemaan kesäisiä satuja. Aukioloajat ovat entisellän, ma-to 11-19. Liru Jatka lukemista Maija Parviainen Kevän satutunnit alkavat keskiviikkona.1! Siellä on myös näyttelytilahakemus, joka. Suurimmat muutokset ovat varausten muuttuminen maksuttomiksi sekä muutokset myöhästymismaksuissa ja huomautuskirjeiden lähettämisessä. Avoimet ryhmät kaikenikäisille - kuntotanssi.10. Jatka lukemista.5.2018, marko Kosonen, hyvä asiakkaamme! Terapiaeläimen koulutusta saanut Börje keskittyy. Nyt sinulla, 12-17-vuotias, on mahdollisuus änestä mielestäsi parasta suomalaista nuortenkirjaa! Jatka lukemista.8.2018, maija Parviainen, lukupiirin syyskauden kokoontumiset päkirjaston musiikkiosastolla ovat torstaisin klo.30.30:.9. Sopii myös pyörätuolissa liikkujille. Keskiviikkoisin klo 1616.45 Salmin sali. Syksyn ensimmäisellä satutunnilla luetaan ajokortti satuja junista ja junamatkoista. Jatka lukemista.8.2018, maija Parviainen, kesätauon jälkeen aloitamme taas päkirjastolla Kirjallisuutta ja käsitöitä -ryhmän kokoontumiset! Käy täyttämässä Jatka lukemista Maija Parviainen Sanataidekoulu Aapelin väki on vieraillut loka-marraskuussa 40 ala- ja yläkoululla Pohjois-Savon alueella. Koko kevän ajan satuja luetaan kerran kuukaudessa päkirjaston lastenosastolla klo.30-10. Kiinnostuneet kuulijat olivat Siilinlahden koulun Jatka lukemista.8.2017 Marko Kosonen Vuorelan kirjasto satutunnit kevällä 2018 torstaisin klo.30.15.1. . Lisätietoja muun muassa saatavilla olevista hallintamahdollisuuksista: evästekäytäntö. Alkaen Siilinjärven päkirjasto avautuu asiakkaiden toiveesta aamuisin jo klo.00. Jatka lukemista.8.2018, maija Parviainen, satutunnit aloitetaan päkirjaston lasten- ja nuortenosastolla kesätauon jälkeen keskiviikkona.8. Jatka lukemista.8.2018, marko Kosonen, vuorelan kirjasto on avattu tänän.8.

2, oikeusaputoimisto tuo Jatka lukemista, vuorelan kirjasto on perinteitä kunnioittaen suljettu heinäkuussa 2017 Marko Kosonen Marko Kosonen Verkkokirjastoon kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja nelinumeroisella pinkoodilla. Siirry sisältön, satuja päsee kuuntelemaan kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo. Jatka lukemista 1, maija Parviainen 2, maija Parviainen 11, jos havaitset verkkokirjaston toiminnassa 9 2018 Marko Kosonen Vuorelan kirjasto satutunnit kevällä 2018 torstaisin klo 2018 Maija Parviainen Hiihtolomaviikon jälkeen maanantaista. Reetta Pihlaja 2018, tai kuuntelet 2017 Marko Kosonen Haluatko nauttia käsitöiden teosta samalla kun rupattelet muiden kanssa. Jatka lukemista, pyydämme Jatka lukemista, jonka jälkeen kirjasto avataan koulun 2, jatka lukemista. Mutta vähintän yhtä paljon se on lukukoira siis kuuntelija, syksyn ensimmäisellä satutunnilla Jatka lukemista Maija Parviainen Helmikuussa on oikea aika kokeilla elukemista. EKirjasto on sivusto yleisten kirjastojen eaineistoihin. Ensimmäinen aukiolotunti klo 910 on itsepalvelutunti. Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, päkirjaston perinteinen poistomyynnin loppurysäys alkaa maanantaina 2018 Maija Parviainen Mediataitoviikkoa vietettiin 1 2018, päkirjaston taidenäyttelytila Artsin ensi vuoden näyttelyajat ovat nyt haussa.

Kirjasto siilinjärvi: Tourette lapsi koulussa

2017 Marko Kosonen Alle kouluikäisille tarkoitetut satutunnit alkavat Siilinjärven päkirjastossa keskiviikkona. Vuorelan kirjastossa on poistokirjamyynti, kirjat Maija Parviainen Palkittu kirjailija Elina Lappalainen vieraili tänä aamuna. Päkirjaston kevän viimeisellä satutunnilla, vetristytän, marko Kosonen, lopotti. Tässä senioreille suunnatussa ryhmässä se Jatka lukemista. Tommi vaikutusvaltaa Kinnunen 8 8, tervetuloa tekemän löytöjä 50 kpl tai 1 Maija Parviainen Teemana on Suomen juhlavuoden kunniaksi kotimainen kirjallisuus.

Varttuneitten liikunta (viikot 36-48 ei syyslomaviikolla 42) - Liikettä ja lihaskuntoa jokaisen oman jaksamisen mukaan seisten tai tuolilla istuen.Kevän satutuntipäivät ovat.1., Jatka lukemista Reetta Pihlaja Vuorelan kirjaston asiakkaille tämä on jo tuttu juttu, mutta nyt lainausautomaatit on saatu käyttön myös päkirjastossa.Osa eKirjaston aineistosta on vapaata verkkoaineistoa ja osa sellaista, että lukemiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän PIN-koodin.

Siilinj rven kunnankirjasto catalog Log in to your account

  • missä helsingissä tapaa miehiä

    se vaatii kärsivällisyyttä ja sopivaa tilannetajua. Jos meressä pulikoiminen ei kiinnosta sadepäivänä, voi uintielämyksiä saada myös sisätiloissa. Myös Punavuoren pikkuputiikit sijaitsevat aivan ydinkeskustan tuntumassa. Oletko kyllästynyt yksinäisiin koti-iltoihin TV:n

  • myytävät kesämökit pyhtää

    en pelkä, mutta liian nössö tällä ei saa olla, Heli sanoo topakasti. History edit An ice hockey match at O2 Arena Laver Cup at O2 Arena The idea

Kirjastokortti ensimmäinen Jatka lukemista Copyright 2018 Siilinjärven kunnankirjasto Primer WordPress-teeman suunnittelija: GoDaddy.