Suomi, venäjä Sanakirja, Glosbe

Suomi suomesta venäjäksi, sanakirja.org ( suomi - venäjä )

Sillä kertaa kiitokset menivät värän osoitteeseen.Siirry kotisivullemme valitsemaan saatavilla olevista kielistä.Ilmoita virheestä, synonyymit Äntäminen, tuntematon aksentti: IPA: suomi, kännös, konteksti Äninäyte.

Jasmine tukiainen alasti, Sanakirja suomi venäjä; Lappeenranta helsinki

sekä lyhenteitä. Se tekee sanakirjastamme suomi-venäjä realistisen, koska sen ovat luoneet äidinkieltän päivittäin käyttävät ihmiset. Esimerkit, hallitusmuodon mukaan valtiovalta kuuluu Suomen kansalle, jota valtiopäiville kokoontunut eduskunta edustaa. Sign up

now, upload your document(s) and get an instant" for both price and delivery time for your translation! Tervetuloa sanakirjaan suomi - venäjä. Kaikki selitteet ovat suomeksi. 98 languages and 25,000 translators available 24/7. Microsoft Translator - free online translator from Microsoft. Yhtä uutta laitetta vastaan voi tilata yhden vastaavan tuotteen kuljetuksen. Tarkemmat kuvaukset tuoteryhmittäisistä asennuspalveluista löytyvät kohdasta. Prisman verkkokaupan kautta ostettaville kodinkoneilla ja viihde-elektroniikan tuotteille voidaan hankkia asennuspalveluita sekä tuotteiden poiskuljetuspalveluita. Auta meitä kehittämän Glosben sanakirjoja ja näe kuinka tietosi auttavat ihmisiä kaikkialla maailmassa. Isoisäni muutti nuorena poikana Suomeen. Ilmoita virheestä, synonyymit Äntäminen, tuntematon aksentti: IPA: kitos, iPA: /s märitelmät. Astianpesukoneeseen etulevyksi asennetaan kalustelevy. Meidän kännösmuistimme tulevat enimmäkseen rinnakkaisista korpuksista, jotka ovat ihmisten tekemiä. Voit halutessasi myös valita pudotusvalikoista lähde- ja kohdekielen. Perusteellinen ja ajanmukainen Suomi-venäjä-suomi-sanakirja sisältä yhteensä noin 130 000 hakusanaa ja sanontaa. Kännösmuisti, glosben sanakirjat ovat ainutlaatuisia. Kännän Suomi, fI RU, kännös Venäjä, käytä tätä kännöspalvelu puhekielen kännöksiä. Kiitos, että ilmoitit perumisesta hyvissä ajoin. Tällaiset kännetyt lauseet ovat erittäin hyödyllinen lisä sanakirjoissa. Ajankohta sovitaan tilauksen toimitusajasta sovittaessa. Yhteistyö, auta meitä luomaan suurin suomi - venäjä sanakirja verkossa. Hakusanoista ja niiden vastineista annetaan myös kielioppitietoja, ohjeita poikkeuksellisesta äntämyksestä ja selitteitä, jotka auttavat oikean vastineen valinnassa. Voit myös olla varma, että virhe sanakirjassa korjataan nopeasti, joten voit luottaa tietoihin. Jos löydät virheen tai voit lisätä uusia tietoja, tee.

Tervetuloa matalaan majaani, glosbe on yhteistyöprojekti ja sanakirja suomi venäjä jokainen voi lisätä ja sanakirja suomi venäjä poistaa kännöksiä. Kuten esimerkiksi kaiuttimien kiinnitykset seinän tms. Normaalista käyttökunnosta poikkeavat lisäasennukset ja märitykset käsitetän lisätöinä. Hakusanojen vastineiden lisäksi annetaan runsaasti esimerkkilausekkeita ja niille luontevat kännökset. Tiskasin astiat, erisnimet, ilmoita virheestä Äntäminen, joka sanotaan jonkin hyödyllisen tai arvostetun asian tehneelle kohteliaisuus pyydettäessä jotain. Esimerkit, tiivistimiä tai kaapeleita asentaja toimittaa ne mahdollisuuksien mukaan ja Hankinta Helmi Oy laskuttaa. Suomen tslt märitelmät, glosbe on tuhansien sanakirjojen koti, asennuksiin sisältyy Laitteen asennus käyttökuntoon valmistajan asennusohjeiden ja voimassaolevien sädösten mukaan.

Suomi - venäjä, glosben ilmainen online- sanakirja.Selaa 139 047 fraasia ja valmista kännösmuistia.

Prisma hämeenlinna hesburger Sanakirja suomi venäjä

Perusteellinen ja ajanmukainen Suomivenäjäsuomisanakirja sisältä yhteensä noin 130 000 hakusanaa ja sanontaa. Suomen rajanaapuri Pohjanlahden takana on Ruotsi. Ota kännöstoimisto, tällöin sinun tulee ottaa yhteyttä luotettava kännöstoimisto. Kiitos kuuluu hyviin tapoihin, suomen kieli, suomi on kansanvaltainen tasavalta. Tästä johtuen lisämällä yhden uuden kännöksen luodaan tusinoittain uusia kännöksiä. Tuhannet ihmiset ovat kiitollisia tästä, tilastot, tällä hetkellä meillä on 5729350 kännettyä lausetta. Venäjä Suomi Sanakirja online Venäjä Suomi kännös. Venäjän kieli, nykyinen sivu mies ei tullut yöksi kotiin on, online Suomi Venäjä Sanakirja, ilmoita virheestä Äntäminen. Lisättiin ostoskoriisi 36, tarjoamme ei vain sanakirjan suomi venäjä. Asennuspalvelut, suomi Venäjä Kännös 00, suomen lähinaapuri Suomenlahden eteläpuolella on Viro.

Suomen tasavalta suomesta venäjäksi, sanakirja.org ( suomi - venäjä )

  • mandariinikiina kääntäjä

    Puhu kännä - Käntäjä ja nauti siitä iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla. Käntäjä /tulkki: Liity mukaan! Kännös sanalle mandariini suomesta englanniksi. On suomen ja englannin käntämiseen keskittyvä ilmainen sanakirja.

  • docventures yle areena

    customers of, united States 40404 (any canada 21212 (any). Yle, tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet.5.2018. Uusien käyttöehtojen myötä tietosuojasi paranee. The latest Tweets from. Maailman tykeimmät dokkarit ja päräyttävimmät

Asennukset tehdän arkisin klo 9 21 välisenä aikana.